Våra Injektionsbehandlingar

Vi har den rätta behandlingen för just dig!

PROFHILO® - Bioremodelling

Bioremodelling – Forma din hud med PROFHILO – omedelbar uppstramande verkan

Bioremodelling är ett innovativt koncept för antiaging som motverkar slapphet i huden.

PROFHILO är biokompatibel och integreras lätt i vävnaden där den återställer nivån av hyaluronsyra som naturligt finns i huden.

Profhilo är en injicerbar anti-aging behandling gjord av hyaluronsyra för hud som förlorar sin elasticitet och fasthet med ålder. Det kan användas på ansikte, hals, decolletage, armar, händer och knän, eller andra delar av din kropp där huden visar synliga tecken på åldrande.

Ofta ser vi en omedelbar märkbar förbättring av hudton och återfuktning, samt en ökad fasthet och minimering av linjer.

Hyaluronsyra är mest känd som en “Filler” och brukar användas för att ge volymen till läppar eller att konturera och forma andra områden i ansiktet.

Profhilo skiljer sig från vanliga Fillers på många sätt tack vare sin struktur som gör det möjligt att den sprids över ett stort område för att öka återfuktning och strama upp eller “omforma” huden.

Hur fungerar det?

Hyaluronsyra är en naturligt förekommande substans som produceras i vår kropp, den finns i hud, leder och annan bindväv. Dess roll är att behålla fukt i kroppen och hjälpa till med kollagenproduktion. Den kan hålla upp till 1000 gånger sin vikt i vatten vilket gör den idealisk för att bindande fukt i huden. Med ålder minskar dock hyaluronsyraproduktionen och huden ser mattare ut och dehydreras, med fina linjer och rynkor som en oundviklig följd.

Profhilo innehåller en av de högsta koncentrationerna av stabiliserad hyaluronsyra på marknaden.  Det injiceras strax under ytan av huden där det sprider sig snabbt och reagerar med din egen vävnad för att omedelbart öka hydrering. Under de närmaste fyra veckorna går den in i fas två och börjar arbeta med att öka elastin och kollagenproduktion. Detta omformar effektivt huden och ger den ett smidigare, jämnare och fastare utseende.

Tack vare sin gel-konsistens fördelas Profhilo smidigt och jämnt,utan att några klumpar bildas – en potentiell risk med traditionella fillers. Det betyder att det kan användas på områden som är svåra att behandla med traditionella fillers, till exempel hals och panna.

Hur många behandlingar behövs?

En komplett kur består av två sessioner med en månad emellan. En ytterligare behandling kan rekommenderas efter ca fyra till sexmånader för att bibehålla effekten

FILLERS

Fillers består av hyaluronsyra som är en återfuktande komponent som binder vattenmolekylerna, som i sin tur bidrar till hudens elasticitet.

Fillers injiceras i små mängder i huden med en mycket tunn nål. Gelen ger naturlig volym som slätar ut linjer och rynkor, framhäver ansiktets form eller skapar fylligare läppar. Den innehåller bedövning som gör den skonsammare.

Behandlingen tar oftast 30-60 minuter. Behandling med fillers påverkar inte ansiktsuttrycken och resultatet syns i regel omedelbart.

Fillers är en av de mest populära estetiska behandlingarna eftersom de ger omedelbart resultat och mycket begränsad konvalescens.

Innan fillersbehandlingen utförs sker en konsultation där du som kund får information om vad en behandling med fillers bedöms uppnå på dig. Du får även rekommendationer på alternativa behandlingar i de fall fillers inte bedöms vara

den behandling som kan uppnå det resultat du förväntar.

Botox

Botox är ett säkert och lättillgängligt alternativ för den som vill bli av med sina rynkor och fina linjer som uppkommer med åren. Behandling mot rynkor med Botox är enkel och rätt utförd ger den ett naturligt ansikte som ser utvilat och fräscht ut. 

Injektionsbehandling med Botox blockerar den nervsignal som gör att en muskel dras samman. Resultatet är att linjer och rynkor som skapats av att du har kisat mot solen eller rynkat pannan, mjukas upp och blir mindre synliga.

Botox i estetiskt syfte används mot rynkor vid ögonvrårna så kallade kråksparkar, vid skarpa linjer mellan ögonen som kallas glabella, som gör att du ser arg eller trött/ledsen ut, och kan även användas för att ta bort eller minska pannans horisontella linjer. Det finns även andra områden i ansiktet och hals som ger en föryngrande effekt vid antirynkbehandling och som du kan få råd angående vid en konsultation.

Innan Botoxbehandlingen utförs sker en konsultation där du som kund får information om vad en behandling med toxiner bedöms uppnå på dig. Du får även rekommendationer på alternativa behandlingar i de fall Botox inte bedöms vara

den behandling som kan uppnå det resultat du förväntar.

Skinbooster & Mesoterpi med Vitalinjektor

Hudföryngring på hög nivå.

En effektiv metod för injektion av produkter avseende hudföryngring som vitamincoctails, skinboosters, hyaluronsyra, behandlande serum, filler eller andra mesoterapipreparat.

Kan göras som enstaka behandlingar eller i en kur om fler beroende på utgångsläge och önskemål

VI utför skinbooster med Vitalinjektor – för snabba, exakta och säkra resultat

Vitalinjektorn ställ i förväg in på den rätta dosen och med det exakta djupet som är optimalt för hudtyp och ändamål. Dosen ges med fem nålar på en gång vilket både minskar smärtupplevelsen och kortar ner behandlingstiden avsevärt.

Behandlingen är i det närmaste smärtfri men bedövningskräm kan vb appliceras en stund före. 

Det krävs ingen återhämtningstid men du bör ej träna eller bada bastu samma dag.

Besök gärna våra andra behandlingar.

Lämna ett svar

Stäng meny