Våra ansiktsbehandlingar.

Vi har den rätta behandlingen för just dig!

Alla våra ansiktsbehandlingar riktar sig både mot män och kvinnor med alla typer av behov.

Vissa ansiktsbehandlingar kan skräddarsys enligt önskemål: 45, 60, 75 och 90 minuters behandlingstider.

Skräddarsydd ansiktsbehandling

En skräddarsydd ansiktsbehandling där den speciella ideal- proliftingtekniken används för djuprengöring. Den effektiva djuprengöringen upplevs som en skön pirrande massage. Därefter används anpassade produkter för aktuell hudkondition i syfte att uppnå maximala resultat. I behandlingen ingår hudanalys samt produktrådgivning för hemmabruk.

Djuprengörande ansiktsbehandling med ultraljudsteknik

Denna behandling är till för dig som vill åt en uppstramande och utslätande effekt som håller länge samt vill fräscha upp huden och minska pigmentförändringar. Den är perfekt för att angripa de första mimiska rynkorna och för att ge huden extra lyster. En djuprengöring som med hjälp av ultraljud tvingar upp smuts och döda hudceller till ytan. Passar alla hudtyper och speciellt lämplig för känslig hud som inte tål eller önskar manuell portömning.

Ansiktsbehandling Express

Behandlingen med omedelbara resultat – en beautyflash – skräddarsys utifrån önskemål och behov med hjälp av serumkoncentrat och avancerad personligt anpassad behandlingsteknik

Lyxbehandlingar för ansikte

Förstärkt ansiktsbehandling​

En ansiktsbehandling utförd med ultraljudsteknik för både djuprengöring samt nedslussning av aktiva och effektiva produkter i syfte att uppnå balansering av ev obalanser i huden (ex näringsunderskott, fuktfattigt, talgöverskott, detoxbehov etc).
För ett hållbarare resultat får du dessutom med dig produkter för en vecka, att fortsätta behandla huden med hemma, bestående av utvald rengöring, ampullkoncentrat (intensivserum) samt lämplig kräm.

Förstärkt ansiktsbehandling med dualinjektor

En djupgående, mycket avkopplande behandling där vi använder dualinjectorns alla fördelar med både radiofrekvens och elektroporation för en djupare nerslussning samt stimulering av hudens egna funktioner.

Oxgenbehandling

Madonnabehandling. Behandlingen som är Madonnas favoritbehandling! Inga nålar, ingen smärta, direkt resultat! Oxygen Intraceutical stimulerar hudens egna funktioner. Med hjälp av renat syre slussas ett serum ner med 5 kg tryck som innehåller hyalyronsyra, vitaminer & antioxidanter. Fina linjer fylls ut, huden blir direkt återfuktad, uppstramad och lämnas fräsch med ny lyster & vitalitet.

Behandlingen är cellregenererande, linjer minskar och vissa försvinner helt. Huden får spänst och lyster. Passar ALLA hudtyper då det aktiva serumet anpassas efter behov och hudtyp.

Oxygen & Water Peel

En mycket effektiv behandling som är snabb, enkel och utan smärta eller obehag Genom ett munstycke sprutas vatten (natriumklorid) och syrgas över huden med överljudshastighet. Detta avlägsnar döda hudceller och ger djuprengöring i en enda process. Man kan även behandla kroppen om behov finns. Behandlingen lämpar sig framför allt till hud som har problem med: acne, komedoner, orenheter, talgöverskott eller hud som behöver förbättrad cirkulation och syresättning Jet Peel kan även användas för att förbättra hårväxten genom att stimulera hårsäckarna. Metoden har dokumenterat god effekt på personer med Alopecia.

Microtoxinbehandling

Den perfekta behandlingen då vi vill lindra rodnad och inflamatorisk hud som rocasea och acne, ge en jämn hudton med fantastisk lyster samt när vi vill släta ut fina linjer, dra samman vidgade porer och minska talgproduktion

Vi blandar en låg dos botox/toxin med hyaluronsyra, vitaminer, mineraler och aminosyror i en skräddarsydd coctail som sedan med hjälp av en specialbehållare med 24K tunna guldnålar som med en speciell teknik “stämplas” in i huden och gör att blandningen kommer ner i dermis. Nålarna är korta och tunna som hårstrån.

Behandlingen är i princip helt smärtfri, och det krävs ingen återhämtningstid Microtoxinblandningen påverkar inte din mimik.

En behandling är oftast tillräcklig för att uppnå önskat resultat med förväntad hållbarhet på ca 6 månader

Infuzion Skinbooster

Helt smärtfri hudföryngring

Infuzion är en revolutionerande, helt smärtfri behandling som utan nålar slussar ner hyaluronsyra 3 mm i hudens andra hudlager dermis, 

Via galvansierad ström och en speciellt utformad patenterad roller, så kan vi med specifika Skinboosters få ner upp till 40 mg hyaluronsyra samt vitaminer, mineraler, aminosyror och antioxidanter ner i huden. Detta stimulerar hudens cellförnyelse och boostar upp hudens fuktdepåer.

Resultatet syns direkt efter behandling, torrhetslinjer blir utfyllda och man får ett direkt fräschare, piggare utseende. En fördel om man jämför med injektion med filler, är att Infuzion systemet för ner all hyaluronsyra jämt bland hudcellerna vilket ger en slätare och en jämnare yta. Har man däremot fina linjer/ rynkor så passar en injektion med filler eller profhilo bättre.

Direkt synbara resultat på:

  • Mörka ringar under ögon, hålighet under ögon
  • Ytorrhet och torrhetslinje
  • Fina linjer
  • En trött och glåmig hud

Vi rekommenderar 3 behandlingar med 7-10 dagars mellanrum. Därefter kan man göra en refill efter 3-6 månader.

Hudföryngrande penslingar & kemiska peelingar

Vi erbjuder olika typer av syror och penslingar för bästa resultat anpassade efter hudtillstånd och önskemål om resultat

Med ENERPEEL® behandlar Du effektivt:

● Acne – olika grader och tillstånd

● Hyperpigmenteringar – Solskador, Melasma och Pigmentförändringar

● Generellt fet hud

● Åldrad hud – Rynkor/Linjer och Textur

● Rosacea – Rodnadsbenägen hud

● Allmän hudföryngring och kvalitetsförbättring

- Övriga behandlingar -

Microneedling

Microneedling är ett genombrott som medicinsk/estetisk produkt och behandlingsmetod. Trots sitt enkla koncept är resultaten anmärkningsvärda. Användningsområdet är brett och behandlingarna effektiva och säkra med få eller inga sidoeffekter.Behandlingarna består av en serie på 4–6 behandlingar med 14 dagars mellanrum för bästa resultat. Behandlingen sker genom att extremt tunna nålar ( 0,5 mm )i rostfritt stål penetrerar huden och på så sätt skapar mikrokanaler i vilka aktiva serum slussas ner. I denna process frigörs även tillväxtfaktorer i huden som stimulerar produktionen av collagen. Lämpligt att behandla; Rynkreduktion, solskador, hudföryngring, ärrbehandling, torr och känslig hy.

Microdermabrasion

Behandlande hudslipning som ger omedelbara resultat på Din huds utseende. Behandlingsmetoden bygger på att man tar bort det döda hudcellslagret och därmed stimulerar produktionen av nya fräscha hudceller och nybildning av kollagen. Det är en enkel och mycket effektiv samt helt smärtfri behandlingsmetod . Den möjligör behandling av kosmetiska hudproblem utan att Du behöver vara hemma från jobbet eller avstå från Ditt normala sociala liv. Microdermabrasion behandlar, eliminerar och förbättrar – fina rynkor i ansikte, på hals och dekoltage – ålderfläckar i ansikte och på händer – acne och acneärr – trött och livlös hud – hyperpigmenterad hud solskadad hud – celluliter – grovporig hud – hudbristningar till följd av ex graviditet eller viktförändring. Inkluderar djupverkande behandling.

Hudföryngring med IPL

E – LIGHT behandlar Hudföryngring, Rynkreduktion, Pigment, Ytliga blodkärl, Ärr, Grovporig hy, Rosacea, Åldersfläckar IPL och radiofrekvens används i syfte att skräddarsy resultatet. IPL är en vidareutveckling av lasertekniken och är ett ljus som går ner på djupet i huden där det på önskat djup omvandlar till värme och förstör önskade celler exempelvis pigmenteringar eller blodkärl. RF – radiofrekvens, en väl beprövad metod som använts inom kirurgin i över 70 år. Vid hudföryngring används tekniken för att krympa kollagenet vilket i sin tur stimulerar till ny kollagenbildning. När det nya kollagenet bildas ökar densiteten och tjockleken av dermis (läderhuden)- det mellersta hudlagret. Rynkor och linjer fylls på så sätt ut. Huden blir fylligare och slätare vilket leder till en lyftande och uppstramande effekt. Hudföryngring kräver i regel 3 – 5 behandlingar med, ca 3 veckors intervall, ibland fler beroende på område och problem för önskat resultat. Pigmentfläckar och Ytliga blodkärl behöver oftast behandlas 2 − 4 gånger med 3 veckors mellanrum. Rynkbehandling brukar kräva minst 5 behandlingar med 3 − 4 veckors mellanrum. Alternativt som underhållsbehandling efter en hudföryngringskur.

Ansikte

Hals

Handrygg

Ansikte & Hals

Dekoltage

Kinder

Ansikte Hals & Dekoltage

Underarmar ovansida

Kinder & haka

Besök gärna våra andra behandlingar.

Lämna ett svar

Stäng meny