Ansikte   |   Kropp   |   Övriga behandlingar

Vaxning

Att tänka på :
Längden på hårstråna bör bara ca 5 mm. Efter behandling bör man inte bada, träna , sola eller smörja in sig. Ej heller använda antiperspirant på 24 timmar.

– Hela ben-

450:-  60 min

– Halva ben –

450:-  45 min

– Axill –

295:-  30 min

– Bikinilinje –

395:-  45 min

SprayTanning, naturlig solbränna

Är det naturliga och hälsosamma alternativet för en jämn och gyllenbrun solbränna. Behandlingen tar 5 minuter och ger en naturlig färg som sitter kvar i 7-10 dagar. Formulan som sprayas på kroppen innehåller DHA, aloe vera och vitamin A. DHA utvinns från sockerrör och reagerar vid kontakt medproteinerna i huden, vilket ger en naturlig solbränna utan gula eller orange toner.

– Helkropp –

450:-/behandling

– Halvkropp –

395:-/behandling

– Ansikte –

300:-/behandling

– 5-kort Helkropp –

2000:-

– 10-kort helkropp –

4000:-

Fettreduktion/Kroppskulptering
– utan kirurgiska ingrepp

Rekommenderas som kur på 10 behandlingar. Tre olika metoder finns att tillgå; Kuma Shape, ThermoTrim samt elektolipolys. Samtliga är mycket framgångsrika behandlingsmetoder, med lite olika egenskaper, för Dig som önskar bli av med fett samtidigt som slappa muskler och slapp hud stramas upp. Fettreduktion sker med djupvärme, infrarött ljus med radiofrekvens som stöd alt mikroel-impulser. Fettet klarar inte att hålla samman i hög temperatur/frekvens utan spjälkas och övergår till fria fettsyror. Dessa transporteras vidare genom lymf- och blodsystem för att i slutändan för alltid elimineras. Val av bästa metod eller en ev blandning av de olika behandlingsmöjligheterna sker lämpligast vid en konsultation där ett skräddarsytt program görs för bästa resultat. Sammantaget kan behandlingarna beskrivas som den ultimata kroppskulpteringen. Du väljer själv var du vill bli mindre eller större, bli lyft (ex lyfta stjärten) etc. Både värmebandage och muskelelektroder alt infraröda behandlingshandtagen placeras och behandlar efter Dina önskemål. Samtidig viktcoaching erbjuds, om så önskas, med helt personligt anpassade kostprogram. Efter ca fem veckor och tio behandlingar kan Du se fram emot att införskaffa kläder 1-2 storlekar mindre än tidigare eftersom Dina mått har minskat med 5-10 centimeter

– Fettreduktion –

1295 :-/behandling

– Kroppskulptering –

1295 :-/behandling

Cellulitbehandling, slätar ut huden där den är ojämn

Djupvärme med strömplattor används som metod. Eventuellt i kombination med lymfdränage om så behövs. Behandlingen genomförs över en period på ca 10 veckor med en till två behandlingar i veckan. En fettcell kan öka ca 400 gånger i volym. Resultatet är att fettcellerna pressar samman ådrorna så att cirkulationen blir starkt reducerad. Detta förhindrar normal transport av syre och näringsämnen till cellen och koldioxid samt andra restprodukter från cellerna. Detta cirkulationsproblem leder till anhopning av vätska och fett som stannar kvar i områdena. 90{15015b46b8dd3d5f70aa68febf60c32825a52f1d2766c1d4d464bfa5553886d3} av alla kvinnor har detta problem redan från puberteten.

– Cellulitbehandling –

1295:-/behandling

Lymfdränage

Lymfsystemets viktigaste funktioner är att balansera vätskenivån i hela kroppen, att transportera bort överskottsvätska och slaggprodukter såsom fett, döda celler, bakterier och virus från vävnaderna samt att aktivera immunförsvaret. Det är viktigt att detta flöde inte stannar upp, vilket det kan göra vid tex monotont arbete, stress, operationer, skador mm. Lymfdränage används för att öka flödet av lymfvätskan samt för att få igång lymfsystemet – kroppens reningsverk. Lymfdränage ges med fördel vid utrensning och rening av kroppen samt före och efter operationer för att eliminera slaggprodukter och minska ödem. Behandlingen är helt smärtfri och upplevs endast som avkopplande.

– Lymfdränage –

1295:-/behandling

Kostrådgivning och viktcoaching

Med skräddarsydda lösningar enligt önskemål och behov

– Kost/Viktcoaching –

1295:-/60min coaching

Besök gärna våra andra behandlingar.