Tandblekning

– SMILEFFECT –

Kosmetisk Tandblekning Snabb , effektiv och helt utan smärta Klar på 21 minuter 2-9 nyanser vitare tänder Utan smärta, ilningar, skador på tandkött eller emalj Mindre än 0,1 {15015b46b8dd3d5f70aa68febf60c32825a52f1d2766c1d4d464bfa5553886d3} väteperoxid

Du halvsittter bekvämt under hela behandlingen. En plastskena med blekgel placeras över de tänder som ska blekas. Blekningsgelen aktiveras av ett plasmaljus och startar därmed en kemisk process där de färgade molekylerna oxideras. Missfärgningar från kaffe, te, mat mm avlägsnas och tandens ursprungliga färg återskapas.

Gravida, ammande och personer som behandlas med kemoterpi bör undvika behandling men i övrigt kan alla behandlas med framgång. Dock är det bra att vara medveten om att plastfyllningar, kronor, fasader , implantat etc inte bleks men de tar heller ingen skada av blekningen.

För bästa behandlingsresultat rekommenderas att inom 6 månader före behandlingen ha varit hos tandläkaren för att laga ev hål och avlägsna tandsten.

Blekeffekten har en efterverkan på 60 min efter behandlingen och då bör all förtäring undvikas.

Rökning, snusning, kaffe, te och starkt färgad mat och dryck bör undvikas 48 timmar efter behandling.

Blekningen håller minst 3 månader men ofta upp till flera år beroende på vad och hur mycket tänderna utsätts för. De missfärgningar som tagits bort är borta men nya missfärgningar kan uppstå med tiden.

Många väljer att göra en tuch-up efter 3-6 månader. Behandlingen tar då bara 10 minuter.

– Tandblekning –

1900:-/behandling

– Touch up –

750:-/behandling

Lashlift

En fantastisk behandling som ger ögat ett jättelyft. En semipermanent fransböjning som håller 6-8 veckor beroende på din egen tillväxt av nya fransar och skötsel. Färgning av fransar ingår.

Att tänka på:
Kom helst utan ögonmakeup för bästa resultat.
Ha ej ögonlinser under behandlingen.
Fungerar bara för dig med egna fransar.
Eftervård:
Undvik mascara och produkter med olja de närmaste 48 timmarna efter behandling.

950:-/behandling 45-60 min

Hårborttagning

– När 1 + 1 blir 3 –

Det har under senare år skett en stor utveckling gällande laserutrustning, där E-light är en av de senaste och mest effektiva metoderna. Detta beror på att behandlingsmetoden bygger på en samverkan av energi från Biopolär radiofrekvens och IPL (intensivt pulsat ljus) tillsammans med en effektiv hudkylning. IPL i kombination med radiofrekvens minskar risken för värmeskador och obehag, och E-light möjliggör även behandling av mjukt och tunt hår med goda resultat. Alla hudtyper kan behandlas, även mörk hy och ljusa hårstrån. Vid hårborttagning krävs i genomsnitt 6 – 8 behandlingar med ca 3 veckors mellanrum eftersom hår alltid befinner sig i olika växtfaser, kan man bara komma åt hårsäcken på ett effektivt sätt i växtfasen.

– Extra small-område –

Välj mellan: Överläpp, haka, polisong, tår eller fingrar.

700:-/behandling

– Small-område –

Välj mellan: Armhålor, bikinilinje, bröstgård, överläpp & haka, haka & polisonger, kinder, händer, fötter, nacke eller magsträng.

1100:-/behandling

– Medium-område –

Välj mellan: Skuldror, axlar, underarmar, överarmar, baksida lår, insida lår, brasiliansk, stuss eller svank.

1950:-/behandling

– Large-område –

Välj mellan: Underben, hela armar, framsida lår, bröst eller mage.

2750:-/behandling

– Extralarge-område –

Välj mellan: Hela ben, rygg, bröst eller mage.

3950:-/behandling

Viktigt att tänka på före behandling

– Oftast krävs 6-8 behandlingar med ca 3 veckors mellanrum för ett lyckat resultat. – – Inte sola 4 veckor före och efter behandling – – Inte använd brun utan sol el solduscha – – Raka aktuellt område 24-48 tim före behandling (gäller ej ansikte) –

Cryopen

cryopen

– Cryopen –

Den innovativa CryoPen är ett enastående instrument som enkelt och säkert avlägsnar olika hudförändringar snabbt och effektivt utan att skada skada frisk vävnad. Cryo behandling är naturligtvis inget nytt. Det är känt inom dermatologi över hela världen och kan behandla väldigt många olika hudåkommor.

HUR GÅR DET TILL?

Cryopen är en noggrann behandling som arbetar med dikväveoxid (lustgas) för att frysa pigment och hudfläckar på 1-20 mm. Med Cryopen är risken för bieffekter minimal och endast 1-3 behandlingar brukar krävas för önskat resultat.

CRYOPEN BEHANDLAR

Fibrom, Vårtor, Pigmentfläckar, Hemangiom, Fettknölar samt Åldersfläckar

 

Pris från 900:- beroende på omfattning

Ögonlockslyft – utan kirurgi – PlasmaV

unnamed

Vad är Ultra V Plasma uppstramning?

Ultra V Plasma, effektiv och vetenskapligt beprövad metod för att icke –
kirurgiskt behandla hängande ögonlock, lös hud/ påsar under ögonen eller
rynkor/fina linjer i ögonområdet. Ultra V Plasma är en säker och effektiv behandling som gör det möjligt att återskapa en vaknare blick.
Ultra V Plasma behandling kan även genomföras på lös hud och fina linjer som exempelvis rökrynkor eller för att ta bort hudförändringar.

Hur går behandlingen till?

Kliniska studier har påvisat att värme har en uppstramande effekt av huden. Ultra V Plasma behandlingen baseras på plasma energi som under kontrollerade former penetrerar huden vilket får medför en åtstramande av det aktuella området. Behandlingen utförs av leg sjuksköterska.

Vilka resultat kan förväntas?

Redan direkt efter behandlingen ses ett tydligt lyft av det behandlade området. Full effekt av behandlingen kan förväntas efter cirka tre månader. Resultatet är permanent men det går att upprepa behandlingen om ytterligare resultat önskas. Beroende på utgångsläge rekommenderas 1 – 3 behandlingar.

 

Pris

Ögonlockslyft  övre ögonlock.  6000:-
Ögonlockslyft inkl kråksparkar. 7000:-
Ögonlockslyft inkl lös hud under ögonen 8000:-

Frans & Bryn

– Fransar & bryn –

Kom in för en snabb fix och fräscha upp dig inför ett viktigt event.

395:-/behandling

Hårbottenanalys

– Hårbottenanalys –

Vanliga hårbottenproblem som eksem, mjäll, klåda och håravfall diagnostiseras med hjälp av ett kapilloscop. Rådgivning kring olika behandlingsalternativ ingår.

495:-/behandling

Shellac

Ett gelélack som appliceras på egen nagel och som sen härdar i en ledlampa. Lacket flagnar inte av, utan växer ut i takt med den egna nageln. Lagom intervall mellan behandlingarna bruka vara ca 2-3 veckor.

45 min – 60 min

Ny lackning 395:-
Lackning inkl borttagning av tidigare shellac 495:-

Besök gärna våra andra behandlingar.